I Quit Smoking!

IQS - е патентована система за отказване от тютюнопушенето, одобрена от Европейския съюз и САЩ. Уредът с рефлекторен анализ на електроимпулсите е световно признат. Той дава добри резултати и е популярен в медицинската практика.

Технологията R.I.S.E. (Уред с рефлекторен анализ на електроимпулсите) на I Quit Smoking е разработена в резултат на необходимостта от създаването на бърза, естествена и безболезнена програма за отказ от тютюнопушене. Системата IQS отнема около час и се извършва от обучен от IQS терапевт.

Непосредствено преди сеанса данните за пушача (като: възраст, пол, от колко години пуши, по колко цигари на ден пуши, вида на тютюна и т.н.) се вкарват в специален софтуеър, който определя индивидуална терапия. Следващата стъпка е да се прецени мотивацията на пушача да откаже цигарите чрез различни физически и психологически тестове.

След попълване на тестовете специално обученият терапевт започва да стимулира рефлекторните точки по ушните миди със специален накрайник, докато клиентът седи удобно разположен в стола. Стимулирането на невро-рефлекторни точки по ушната мида води до загуба на желанието за пушене.

Електростимулирането помага за разпадане на отровните вещества от тютюна, натрупани в органите, и увеличава отделянето на ендорфини. Отделените ендорфини покриват никотиновите молекули и рецепторите, свързани с пристрастяване към тютюна, и по този начин драстично намаляват никотиновия глад.

Пациенти споделят, че не усещат никотинов глад, не напълняват, организмът им не се подлага на стрес. След процедурата те се чувстват отпочинали и ведри, с повишен тонус и подобрена сетивност, дишането е леко, кожата – свежа.

Методът I Quit Smoking (Аз отказах цигарите) е разработен на базата на научни и медицински изследвания в областта на аурикуларната терапия, които довеждат до патентоване на система, включваща технологията рефлекторен анализ на електроимпулсите.

Лесен
Без болка и без странични ефекти.

Бърз
Процедура в рамките на час.

Различен

Премахва основния дразнител – никотиновият глад.

Естествен
Не се използват заместители (никотинови лепенки, електронни цигари, лекарства, дъвки и др.).

Ефективен
Устойчиви резултати и добра успеваемост.

Научи повече

Замърсителите на въздуха в околната среда като цигареният дим причиняват увреждания на дихателните пътища. Това е лесно за обяснение ако разгледаме някои основни представи за дихателни, анатомо-физиологични патологии.

Хората вдишват средно 15-20 пъти на минута, или 21000-28000 пъти на ден, което прави от 7,5 до 10 милиона пъти на година и повече от половин милиард пъти през живота си. Всеки ден ние вдишваме и издишваме 15,000 литра въздух, или пет и половина милиона литра на година, който се филтрира от алвеолите с повъхност от 70 до 100 квадратни метра. Вдишвайки, ние вкарваме в алвеолите 3,000 литра кислород, докато издишвайки, ние изкарваме от алвеолите 6,000 литра въглероден двуокис.

Неизбежно е вредните вещества от въздуха да атакуват целостта на дихателния тракт. Всяко пухкане от цигарата съдържа най-малко 10 на 15-та степен (10,000,000,000,000,000), такъв невероятен брой, оксидиращи и дразнещи вещества, виновни за уврежданията на дихателния тракт.

Цигареният дим съдържа около 4000 вредни компонента, които причиняват: пристрастяване към никотина, сърцебиене, проблеми в кръвообращението, намаляване подхранването на тъканите, по-малко кислород в кръвта, обезцветяване на кожата, косопад, преждевременно състаряване и затруднения с дишането. Тези дразнители причиняват също така наслоявания от: слузести натрупвания в бронхите, хронични бронхити, въглероден окис, емфизема, бензпирен и други карциногенни вещества, които увеличават риска от ракови заболявания.

Пако Ф.  инженер, 48 г., Шумен  

Включих се в програмата IQS на 01 януари 2009 г., след едно новогодишно обещание, което си направих. Исках да успея и за моя изненада се получи веднага. IQS притъпи и премахна никотиновия глад, който бях изпитвала при предишни опити да откажа пушенето. Много ви благодаря!

Ади П., Пловдив  32 г., любителка на пътешествията 

Благодаря Ви, IQS! Удивително е, че след 20 години пушене вече съм непушач! Още първия ден след терапията IQS знаех, че повече никога няма да запаля цигара. И не само заради моето здраве, но и за това на дъщеря ми. Благодаря Ви отново.

Ясен Б., София  журналист, 37 г. 

19 години пушех по кутия и половина на ден. Като видях рекламата на IQS, реших да пробвам тази програма. Сега съм непушач и то без да имам никакви никотинови пристъпи, без да изпитам никотинов глад или други проблеми при отказването. Да, това наистина действа! Горещо препоръчвам IQS на всеки, който иска да откаже цигарите.

Здравка К., София  учител, 42г. 

Пуших в продължение на 35 години. През последните 20 все се опитвах да спра. Пробвах какво ли не, включително се хванах на бас за немалка сума пари. Тъкмо щях да изхвърля брошурата на IQS, но нещо ме възпря и реших да опитам за последно. Никога не бих повярвал, че ще е толкова лесно. Бях свободен само след няколко часа. Искам да говоря за това. Всеки трябва да се подложи на тази терапия.

Стефан С., Благоевград  Бизнесмен 

Искам да ви изкажа моите благодарности затова, че ме освободихте. Вашият метод IQS е истинско чудо. След 15 години на пушене най-накрая съм освободен от този ужасен навик. Усещах как тялото ми се прочиства от никотина още в първите няколко дни. Като допълнителна екстра даже свалих и няколко килограма след като спрях да пуша.