МЕТОДЪТ I QUIT SMOKING!

Отзиви за метода

Начало  »  Факултети  »  МЕТОДЪТ I QUIT SMOKING!  »  Отзиви за метода

 

Пако Ф.  инженер, 48 г., Шумен  

Включих се в програмата IQS на 01 януари 2009 г., след едно новогодишно обещание, което си направих. Исках да успея и за моя изненада се получи веднага. IQS притъпи и премахна никотиновия глад, който бях изпитвала при предишни опити да откажа пушенето. Много ви благодаря!

Ади П., Пловдив  32 г., любителка на пътешествията 

Благодаря Ви, IQS! Удивително е, че след 20 години пушене вече съм непушач! Още първия ден след терапията IQS знаех, че повече никога няма да запаля цигара. И не само заради моето здраве, но и за това на дъщеря ми. Благодаря Ви отново.

Ясен Б., София  журналист, 37 г. 

19 години пушех по кутия и половина на ден. Като видях рекламата на IQS, реших да пробвам тази програма. Сега съм непушач и то без да имам никакви никотинови пристъпи, без да изпитам никотинов глад или други проблеми при отказването. Да, това наистина действа! Горещо препоръчвам IQS на всеки, който иска да откаже цигарите.

Здравка К., София  учител, 42г. 

Пуших в продължение на 35 години. През последните 20 все се опитвах да спра. Пробвах какво ли не, включително се хванах на бас за немалка сума пари. Тъкмо щях да изхвърля брошурата на IQS, но нещо ме възпря и реших да опитам за последно. Никога не бих повярвал, че ще е толкова лесно. Бях свободен само след няколко часа. Искам да говоря за това. Всеки трябва да се подложи на тази терапия.

Стефан С., Благоевград  Бизнесмен 

Искам да ви изкажа моите благодарности затова, че ме освободихте. Вашият метод IQS е истинско чудо. След 15 години на пушене най-накрая съм освободен от този ужасен навик. Усещах как тялото ми се прочиства от никотина още в първите няколко дни. Като допълнителна екстра даже свалих и няколко килограма след като спрях да пуша.