МЕТОДЪТ I QUIT SMOKING!

IQS – е патентована система за отказване от тютюнопушенето, одобрена от Европейския съюз и САЩ. Уредът с рефлекторен анализ на електроимпулсите е световно признат. Той дава добри резултати и е популярен в медицинската практика.

Технологията R.I.S.E. (Уред с рефлекторен анализ на електроимпулсите) на I Quit Smoking е разработена в резултат на необходимостта от създаването на бърза, естествена и безболезнена програма за отказ от тютюнопушене. Системата IQS отнема около час и се извършва от обучен от IQS терапевт.

Непосредствено преди сеанса данните за пушача (като: възраст, пол, от колко години пуши, по колко цигари на ден пуши, вида на тютюна и т.н.) се вкарват в специален софтуеър, който определя индивидуална терапия. Следващата стъпка е да се прецени мотивацията на пушача да откаже цигарите чрез различни физически и психологически тестове.

След попълване на тестовете специално обученият терапевт започва да стимулира рефлекторните точки по ушните миди със специален накрайник, докато клиентът седи удобно разположен в стола. Стимулирането на невро-рефлекторни точки по ушната мида води до загуба на желанието за пушене.

Електростимулирането помага за разпадане на отровните вещества от тютюна, натрупани в органите, и увеличава отделянето на ендорфини. Отделените ендорфини покриват никотиновите молекули и рецепторите, свързани с пристрастяване към тютюна, и по този начин драстично намаляват никотиновия глад.

Пациенти споделят, че не усещат никотинов глад, не напълняват, организмът им не се подлага на стрес. След процедурата те се чувстват отпочинали и ведри, с повишен тонус и подобрена сетивност, дишането е леко, кожата – свежа.

Методът I Quit Smoking (Аз отказах цигарите) е разработен на базата на научни и медицински изследвания в областта на аурикуларната терапия, които довеждат до патентоване на система, включваща технологията рефлекторен анализ на електроимпулсите.

Лесен
Без болка и без странични ефекти.

Бърз
Процедура в рамките на час.

Различен

Премахва основния дразнител – никотиновият глад.

Естествен
Не се използват заместители (никотинови лепенки, електронни цигари, лекарства, дъвки и др.).

Ефективен
Устойчиви резултати и добра успеваемост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *